Miért jó hozzánk tartozni?

A Servitor Nonprofit alapításakor és szolgáltatásaink kidolgozásakor az a felismerés vezérelt bennünket, hogy az egyházi intézmények és a karitatív szervezetek fenntarthatóbb működésének egyik kulcsa az összefogásból eredő erős piaci fellépés lehet. Ezt a költségcsökkentő együttműködést a gyakorlatban két fő szolgáltatásunkban valósítjuk meg, az energiaflottáinkban illetve a Servitor Klub tagok számára nyújtott kedvezményekben.

Az energiaflottáink előnyei

  • a piacinál kedvezőbb áram és gáz beszerzési árak elérése

  • csatlakozás előtt ingyenes konkurencia elemzés

  • a kapcsolódó adminisztrációs és ügyintézési feladatok átvállalása

  • ügyfélorientált, kockázatmentes, változásmentes szerződési feltételek

  • folyamatos szakmai tanácsadás és problémakezelés

  • érdekképviselet, ügyintézési feladatok átvállalása

  • kedvező fizetési feltételek (hosszabb fizetési határidő, részletfizetési lehetőségek)

A közös beszerzés révén a szolgáltatóknál jóval kedvezőbb szerződési feltételekre és árak elérésére van lehetőség, így az intézmények jelentős megtakarítást érhetnek el. Ennek pontos összegéről és mostani szerződésük előnyeiről, hátrányairól a konkurencia elemzés szolgáltatásunk segítségével szerezhet tudomást.

A Servitor Klub tagság előnyei

A Servitor Klub egy olyan lehetőség, melyhez csatlakozva a tagok a fent említett termékcsoportokban jogosultak lesznek a Servitor kedvezményeire. A legnépszerűbb üzemanyagflottánkon túl még számos területen szeretnénk segíteni a tagokat olyan beszállítók megismertetésével, akikről úgy gondoljuk, hogy minőségi munkát végeznek és ezt folyamatosan nyomon is követjük az ügyfelink visszajelzései alapján.

Ingyenes szakmai fórumok

2011 óta szervezünk kerekasztal-beszélgetéseket, eszmecseréket, azzal a céllal, hogy a speciális területen dolgozó munkatársaknak lehetőségük legyen tapasztalataik megosztására, a feladataikhoz kapcsolodó közös gondolkodásra. Az interaktív előadásokhoz a sokszor a tagok javasolnak témákat, mi pedig igyekszünk a legjobb szakembereket meghívni, akiknek a tudása, tapasztalata segítheti az intézményeikben dolgozó szakmai vezetők munkáját.

Beszállítóink: