Üzemanyag flotta

Ha Ön havi 200 liternél több üzemanyagot fogyaszt, a kedvezményes üzemanyag vásárlása MOL Gold Hungary vagy Gold Europe üzemanyag-kártyával történik, melyek PIN-kóddal és mágnescsíkkal ellátott kártyák.

Magyarország legnagyobb töltőállomás-hálózatában és a GOLD Europe kártyával a MOL külföldi partnerhálózatában (9 országban) is lehet a kártyával fizetni.

A MOL kereskedői hálózatában az aktuális listaárból  kedvezményt ad.

  • A mindenkor érvényes bruttó töltőállomási árból 10% kedvezményt biztosít gépi autómosásnál.

  • Kedvezőbb ár garanciája - Ha egy kútnál a tankoláskor a kúti ár alacsonyabb, mint a Servitor-flotta kedvezményes ára, akkor a MOL a kedvezőbb kúti árat veszi figyelembe.

  • Halasztott fizetés - Könyvelési és adminisztrációs segítség: havonta egy, összesített számla, 14 napos fizetési határidővel.

  • Ingyenes Kártya Központ használat, így az interneten nyomon követhető a fogyasztás. 

  • E-számla igénylés

  • Kártyadíj 1 000 Ft+Áfa; kártyahasználati díj 0 Ft.

 

Üzemanyagkárdtyák típusai felhasználói jogosultság szerint:

  • Rendszámra szóló üzemanyagkártya - ha egy adott járműbe tankol rendszeresen

  • Garázs kártya - tetszőleges gépjármű tankjába tankolható üzemanyag

  • Hordós kártya - tetszőleges gépjármű tankjába valamint üzemanyag tárolására alkalmas edénybe vásárolható üzemanyag

 

Hol használható az üzemanyag kártya?

A GOLD Europe nemzetközi üzemanyagkártyát Romániában, Szlovéniában, Szerbiában a MOL, Szlovákiában a Slovnaft, Csehországban a MOL és a Pap Oil, Horvátországban a Tifon és az INA teljes hálózatában, Ausztriában a St. valentini MasterDiesel, a kufsteini Inntaler és kijelölt Diesel24 töltőállomásokon, valamint Bosznia-Hercegovinában az EnergoPetrol hálózatában, továbbá Olaszországban az API/IP hálózatában – már több mint 3600 töltőállomáson fogadják el fizetőeszközként, a magyarországitól eltérő feltételek mellett.

A MOL magyarországi és külföldi töltőállomás keresője ITT érhető el.
 

A kártya használatának nyomon követése a Kártya Központon keresztül

A Központon keresztül könnyebben intézhetik üzemanyag kártyával kapcsolatos ügyeiket (pl. kártyarendelés, -letiltás, -megújítás, limitek beállítása, stb.) valamint több hónapra visszamenőleg megtekinthetik számláikat, az üzemanyag árak alakulását; fogyasztási kimutatásokat kérhetnek le, stb. A VKK használatáról bővebben a következő linkeken olvashat:

Kártya Központ ismertető

Kártya Központ belépés/regisztráció

Beszállítóink: