Tisztítószer

Partnereink többsége egyházi, nonprofit szervezet és intézmény. Fontos számunkra, hogy a tökéletes higiénia eléréséhez, megfelelő tisztítószereket és eszközöket biztosítsunk kedvező áron. A Servitor ezeket az igényeket 2010. óta működtetett beszerzési társulással szolgálja ki. A legutóbbi tenderen a Gladiolus Kft-ét találtuk a legalkalmasabb beszállítónak, aki megfelelőnek bizonyult mind árai, mind fizetési és szállítási feltételei alapján.

 

Miért érdemes csatlakozni a tisztítószer flottához?

  • A Gladiolus-Servitor Kosarát a legkeresettebb termékek kiválasztásával alakítottuk ki, amelyben közel 40 termék kiemelten kedvező áron vásárolható meg. 
  • A Servitor Klub tagjai minden Gladiolus Kft-től való rendelésük alkalmával 2 800 Ft-os bónusz lehetőséget kapnak, amit a következő havi vásárlásuk alkalmával beválthatnak.

  • Egyes termékek 27%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg.

  • HACCP szolgáltatás (kiépítés, felülvizsgálat, oktatás).
     

HACCP szolgáltatás

A Gladiolus Kft. bővítve szolgáltatásait, a tisztítószer beszállítás mellett teljes HACCP szolgáltatást nyújt a Servitor flottatagoknak.

A szolgáltatás magában foglalja új rendszer kiépítését, meglévő rendszer felülvizsgálatát, a kapcsolódó dokumentáció elkészítését, aktualizálását valamint a szükséges oktatások megtartását. A jól működő HACCP rendszer hozzá segíti az intézményeket ahhoz is, hogy minden területen az arra legalkalmasabb termékeket használják a leggazdaságosabb mennyiségben és a leghatékonyabb módon.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges teendők

  • A szolgáltatás igénybevételének feltétele hatályos Servitor Klub szerződés. Amennyiben még nem Klub tag, az info@servitor.hu-n jelezheti csatlakozási szándékát. A Servitor Klub éves díjai az igénybevett Klub szolgáltatások számától függően eltérőek (nettó 7 000 -35 000 Ft/év).

  • Érvényes Klub szerződés esetén is a fent említett email címen kérhetik a Servitor kedvezményes árainak beállítását intzményük számára.

Beszállítóink: