Papír-írószer

Ügyfeleink többsége oktatási intézmény, ahol igen jelentős a papír és írószer felhasználás. A Servitor Klub tagok részére ennek a területnek a beszállító cége az I-COM Kft. 

A Servitor Klub tagjai saját jelszavukkal belépve nyomon követhetik az I-COM honlapján az elérhető kedvezményes árú termékek körét, korábbi vásárlásaikat.

 

 

 

Miért érdemes csatlakozni a papír-írószer flottához?

Az I-COM Kft. Servitor Kosarát a legkeresettebb termékek kiválasztásával alakítottuk ki, amelyben mintegy 50 termék kiemelten kedvező, egész évben fix áron vásárolható meg. 

A Servitor Klub tagjai a további termékek listaárához képest átlagosan 10-15% kedvezményben részesülnek.

Iroda 24 webáruház - az irodaszer 24 órán belül házhozszállításra kerül.

Ingyenes házhozszállítás.

Szaktanácsadás, testre szabott megoldások.

Irodagépek kihelyezése - a választás megkönnyítése érdekében kipróbálás céljára biztosítanak (iratmegsemmisítő, sprirálozó, lamináló) gépeket.

Webáruház - Az I-COM honlapján regisztrált tagok számára részletes termékleírások, naprakész készletinformációk érhetőek el. A korábban vásárolt termékek is listázhatók. 

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges teendők

  • A szolgáltatás igénybevételének feltétele hatályos Servitor Klub szerződés. Amennyiben még nem Klub tag, az info@servitor.hu-n jelezheti csatlakozási szándékát. A Servitor Klub éves díjai az igénybevett Klub szolgáltatások számától függően eltérőek (nettó 7 000 -35 000 Ft/év).

  • Érvényes Klub szerződés esetén is a fent említett email címen jelezhetik, hogy szeretnék kérni, hogy beállításra kerüljenek az Önök intézményére vonatkozóan a Servitor kedvezményes árai.

  • Regisztráció az I-COM Kft. honlapján.

Beszállítóink: