Informatikai kerekasztal

Legfrissebb kerekasztalunkat a flottatagjaink kérésére indítottuk. A csoport célja, hogy a többi kerekasztalhoz hasonlóan megosztásra kerüljenek azok a tapasztalatok, kérdések, amelyekkel a mindennapi munka során előkerülnek az informatikus munkatársak életében.

Az első kerekasztalunk 2015 őszén került megrendezésre egy szűkebb körben, ahol alapvetően felmértük azokat az igényeket, témaköröket, amelyek a legnagyobb intézményeink informatikusait érdekli. Továbblépésként tervezzük, hogy ezekre a felvetésekre konkrét válaszokat, megoldásokat igyekszünk felkutatni, majd igény szerint tovább bővítjük a kört, hogy a közös tudásból bárki részesülhessen.

A kerekasztal működési formája

A tagok évente 2-4 alkalommal jönnek össze, fél-egynapos, szakmai prezentációkból, cég vagy projektbemutatásokból, és sok-sok beszélgetésből álló találkozókon. A Kerekasztal minden formaiságtól mentes, a tagság és a részvétel teljesen önkéntes. A vendéglátó minden esetben más és más tagintézmény, a szervezést mindig a Servitor végzi. A kerekasztalon előkerülő témákat igyekszünk úgy összeállítani, hogy azok a flotta intézmények életében is előforduló megoldanadó feladatok legyenek, kötődhetnek aktuális pályázati lehetőségekhez valamint a flottatagok is javasolhatnak őket érdeklő kérdéseket.

Beszállítóink: