Servitor kerekasztal

Kerekasztal beszélgetéseket, eszmecseréket 2011 óta szervezünk. Ezen fórumok szervezésével szeretnénk segítséget nyújtani az alábbi 4 területen dolgozó munkatársaknak, hogy a szakterületükön tevékenykedő kollégáikkal tapasztalataik megoszthassák, kérdéseikkel hozzáértőkhöz fordulhassanak. A kerekasztalokra olyan előadókat igyekszünk megnyerni, akiknek a tudása a résztvevők számára hasznos és praktikus, így segítve munkájukat a szakmai továbbfejlődés lehetőségével.

Műszaki kerekasztal

2011 óta létezik a Servitor Műszaki Kerekasztal, amely bármely Servitor flottába tartozó intézmények számára elérhető és díjmentesen látogatható. A Kerekasztalunk célja, hogy a műszaki területeken dolgozó szakemberek, vezetők részére teremtsen fórumot, lehetőséget a továbbképzésre, együttműködésre.

tovább »

Informatikai kerekasztal

Legfrissebb kerekasztalunkat a flottatagjaink kérésére indítottuk. A csoport célja, hogy a többi kerekasztalhoz hasonlóan megosztásra kerüljenek azok a tapasztalatok, kérdések, amelyekkel a mindennapi munka során előkerülnek az informatikus munkatársak életében. 

tovább »

Kiadói Kerekasztal

2015. február elején szerveztük meg a kiadókat egy szakmai kerekasztal köré. A meghívásunkat első lépésben az Agapé, a Korda, a Bencés és a Don Bosco Kiadó munkatársai, valamint piarista rend könyvkiadással is foglalkozó képviselői fogadták el.

tovább »

Szakképzési kerekasztal

2014. tavaszától kezdve, a felmerülő igények alapján előkészítettük a Szerzetesi Szakképzési Kerekasztalt. Itt a szakképzéseket szervező és szakképzési intézményeket fenntartó szerzetesek oszthatják meg tapasztalataikat, kérdéseiket.

tovább »

Beszállítóink: