Szolgáltatásaink

A Servitor szolgáltatásai között a legnagyobb szolgáltatási terület az energia beszerzés. Több, mint fél évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel segítjük ügyfeleinket az egyik legjelentősebb költségtényező – a gáz és az áram kiadás – csökkentésében és optimalizálásában. 2009-ben indult áramflottánk ma már több mint 300 (97 oktatási, 134 egészségügyi és szociális, 86 egyházi és 14 egyéb) intézményt foglal magába. A jelenlegi Servitor energia flotta több mint 1,5 milliárd Ft/év energiavagyont kezel.

Miért megbízható partner a Servitor?

  • Mert a tulajdonosaink fele részben olyan üzleti szereplő, akik a szakmaiságot és hatékonyságot ellenőrzik, valamint fele részben katolikus szerzetesrendek, melyek az etikus magatartást kívánják meg, és ezeket célozzuk meg mi, Servitor munkatársak is.

  • Mert az egyházi tulajdonosaink egyben ügyfeleink is, így folyamatosan látják és tapasztalják működésünket.

  • Mert Servitor tulajdonosi köre a gazdálkodásban non-profit célokat vár el a társaságtól, így a feltétlen nyereségtermelés helyett a minőségi szolgáltatásra tudunk koncentrálni. (Ezzel is igyekszünk a for benefit működés megvalósítására, ahol ügyfél-megrendelő, beszállító, munkatárs és tulajdonos egyaránt megelégedett lehet.)

  • Mert minket csak Ügyfeleink fizetnek, így érdekünkben is áll, hogy az ő hasznukat keressük. Olyan jól kell dolgoznunk, hogy megérje nekik használni a mi szolgálatainkat, szolgáltatásainkat.

 

 

Miért éri meg a Servitor flottákhoz csatlakozni?

  • Mert olcsóbban tudjuk beszerezni Önnek a földgázt vagy a villamos-energiát, mint amennyiért Ön maga meg tudja venni.

  • Mert a beszerzési és az ügyintézési munkák nagy részét elvégezzük Ön helyett.

  • Mert mi arra szakosodtunk, hogy ismerjük ezeket a folyamatokat, míg Önnek más a szakterülete.

  • A flottába lépés előtt az előkészítést, tanácsadást, konkurenciaelemzést térítésmentesen nyújtjuk, nincs csatlakozási díj.

Energiaflottáink népszerűsége

Kezdetben kizárólag a kedvezményes energia beszerzéssel indultunk – ekkor mindössze 90 intézménnyel voltunk kapcsolatban. Az évek során áram és gáz flottánk folyamatosan növekedett, így mára 350 fölé emelkedett energiaflottánk tagjainak száma. Másik kiemelkedő sikerünk, hogy 2013-ban indult üzemanyagflottánk másfélszeresére nőtt két éven belül.

Szolgáltató partnereink

Minden évben megversenyeztetjük az energia szolgáltatókat, hogy az ügyfeleink számára a legkedvezőbb energia árakat és szerződési feltételeket érjük el. A több éves tapasztalataink azt mutatják, hogy az általunk kezelt áram mennyisége már kellően vonzó ahhoz, hogy a szolgáltatók olyan árat ajánljanak érte, amellyel piacvezetők maradunk.
 

Szolgáltató partnereink az áramflottában:

2009–2010: JAS Budapest Zrt., MVM Partner Zrt.
2011–2015: E.ON Energiaszolgáltató Kft.
2016: MVM Partner Zrt. 
2017: MVM Partner Zrt. 
2018: MVM Partner Zrt. 

Szolgáltató partnereink a gázflottában:   

2009/2010: JAS Budapest Zrt.
2010/2011: Főgáz Zrt.
2011/2014: Magyar Telekom Nyrt.
2014/2015: E.ON; Főgáz Zrt.
2015/2016: E.ON Energiaszolgáltató Kft.
2016/2017: E.ON Energiakereskedelmi Kft.
2017/2018: E.ON Energiakereskedelmi Kft.
2018/2019: E.ON Energiakereskedelmi Kft.

 

 

Beszállítóink: