Szakértelem. Szolgálat. Servitor.

Servitor logoA Servitor Pro Multis Nonprofit Kft. a bencés, ferences, jezsuita és a piarista szerzetesrend, valamint a Portus Buda Group Zrt. összefogásából alakult meg 2009-ben. A Servitor alapításakor és szolgáltatásaink kidolgozásakor az a felismerés vezérelt bennünket, hogy az egyházi intézmények és a karitatív szervezetek fenntarthatóbb működésének egyik kulcsa az összefogásból eredő erős piaci fellépés.
 

Több mint egy évtizede arra törekszünk, hogy felmérjük az egyházi, karitatív, valamint az egyházközeli non-profit intézmények fenntartásával kapcsolatos legfontosabb igényeket és szükségleteket, és ezekhez alkalmazkodva megtaláljuk, illetve kialakítsuk a legkedvezőbb piaci lehetőségeket és szolgáltatásokat. A „kétpólusú” tulajdonosi struktúra a rendek szilárd értékeit ötvözi széleskörű piaci tapasztalatokkal.

Jelenleg több mint kétszáz szerzetesi ill. római katolikus, görög katolikus, református, evangélikus, baptista egyházi intézményt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat teljes intézményi hálózatát, az ÉTA Szövetséget, valamint több mint tíz szerzetesrendet támogatunk, több mint 500 telephelyen.

Legyen Ön is a Servitor összefogás részese!

Kattintson a térképen erre az ikonra: 
  Így teljes ügyfélkörünkből az Ön által választott rendekre, felekezetekre is szűrhető a megjelenített térkép.

Térkép frissítve: 2020.01.01.

Beszállítóink: