A Servitor stratégiai partnerei


Az elmúlt évek során fellépő igények és tapasztalatok alapján kialakult egy olyan szerződéses együttműködési hálózatunk, amelyben általunk megbízhatónak, alaposnak tartott, érdemben hasznosítható munkát végző cégekkel állunk kapcsolatban. Az alábbi rövid összegzésen túl, honlapunkon át is elérhetők ezek a cégek.

 • Portus Buda Group Zrt.: Profilja a pénzügyi, gazdálkodási és befektetési tanácsadás. A PBG missziója az értékteremtés, őszinteség, értékelvű élet- és üzletvezetés által. Fő működési területei az alapkezelés, vagyonkezelés, ingatlanfejlesztés és kommunikáció; elsődleges küldetésének tartja, hogy a magyarországi történelmi egyházak és szerzetesrendek hosszútávon alapvetően önfenntartóvá váljanak.
  www.portusbudagroup.com

 • Ester Communications Kft.integrált kommunikációs ügynökség. Területek: teljes körű kommunikáció és kommunikációs tanácsadás. Az arculattervezés, kiadványszerkesztés, kampányszervezés mellett rendezvényszervezéssel, PR-ral, médiatervezéssel – és vásárlással, weboldalszerkesztéssel és promóciós termékek tervezésével is foglalkozik. Dolgoztak és dolgoznak a Piarista Rend Magyar Tartományának, az MKPK-nak (1%, KATTÁRS), a Caritas-szal, a 72 óra kompromisszum nélkül és a Magyarországi Szerzeteselöljárók Konferenciáinak Irodájának csapatával, hogy csak néhányat említsünk a nagyobb egyházi és egyház közeli ügyfeleik közül. 
  www.estercom.hu/ 

 • PBG Ingatlan Tanácsadó Kft.: Fő területe az ingatlan fejlesztés-üzemeltetés és tanácsadás. Kiemelt célja a magyarországi történelmi egyházak és szerzetesrendek szolgálata, az egyházi ingatlanvagyon értékőrző, professzionális és profitorientált hasznosítása, fejlesztése. Együtt dolgoztak több projekten már többek között a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, a domonkosokkal és piaristákkal.
  www.portusbudagroup.com/pbgingatlan

 • Magyar Máltai Szeretetszolgálat: Fő feladatuk a "Tuitio fidei et obsequium pauperum - A hit védelme és a szegények istápolása". Jelmondatuk nem vált idejét múlttá, hiszen napjainkban ugyanolyan fontos a hit védelme és a segítségre szorulók száma sem csökken. A mai kor elvárásai szerint végzik munkájukat, amelynek legfõbb értékei a közösség ereje, a feladathoz való alázat, a magas szintű szakmai felkészültség, de talán legfontosabbként a rászoruló ember valódi szolgálata.
  http://www.maltai.hu/ 

 • Pannon Építőműhely: energetikai felülvizsgálatot végez cégek és intézmények részére. Ez alapján energetikai koncepciót hoznak létre, Energia Kontroll Rendszert telepítenek és a szakterületükhöz kapcsolódó pályázati anyagokat is összeállítanak. 
  www.pannonmuhely.hu/ és Bemutatkozó anyag

 • Hexon-Gold Kft.: munka- és tűzvédelmi oktatással foglalkoznak elsősorban, de minőségügyi és környezetvédelmi rendszerek területén is folytatnak tanácsadást. Ők gondoskodnak a Servitor Pro Multis és cégtestvérei munka-és tűzvédelmi oktatásáról is. www.hexon-gold.hu/ és Bemutatkozó anyag

 • Egyházi Fejlesztők (korábban Helyi Mérték Alapítvány): szervezetfejlesztő és tanácsadó társaság, akiket leginkább a következő referenciákkal tudunk bemutatni: Magyar Evangélikus Egyház – együttműködés-fejlesztés az országos iroda osztályvezetőivel; Boldogasszony Iskolanővérek – jövőtervezés; Piarista Rend Magyar Tartománya - Piarista Pedagógiai Alapképzés (PIPA), Szalézi Intézmény Fenntartó – Szalézi Pedagógiai Alapképzés felépítése (SzaPA).
  www.egyhazifejlesztes.hu/

 • Szalézi Don Bosco Kiadó: Nyomdai szolgáltatások felsőfokon: Az 1996-ban, az államosítás után 46 évvel újra megnyílt, modern gépekkel felszerelt, korszerű nyomdája és könyvkötészete a kazincbarcikai Bon Dosco Szakiskola épületében, a Szalézi Kft. keretein belül működik. A nyomda egyben tanműhely is, amely biztosítja a fiatal nyomdász-tanoncok képzésének gyakorlati óráit. A Don Bosco által kijelölt célt valósítják meg, a családi és plébániai, iskolai és nevelői vallásos alapkönyvek kiadását. Évente 10-15 új könyvet jelentetnek meg a katolikus könyvpiacon. (A Piaristák MA időszaki kiadvány és a Servitor dosszié is pl. náluk készült.) 
  www.szalezinyomda.hu/

 • Wini Security Kft.: területe a biztonságtechnika és őrzés-védelem. Komplex biztonsági tanácsadással, rendezvénybiztosítással és magánnyomozással is foglalkoznak. Ügyfeleink közül a szalézi renddel gyakran dolgoztak együtt. 
  www.winisec.hu/index.php/fooldal


Szeretettel ajánljuk őket!

Beszállítóink: