Szakértelem, Szolgálat, Servitor

Extra rövid határidejű ajánlatok

2022. szeptember 6.

Az elmúlt időszakban sokszor nem tudtunk ajánlatot adni ügyfeleinknek, mert a piac hektikus mozgása miatt mi is csak rendkívül rövid időre érvényes ajánlatokat tudtunk lehívni. Az ajánlatokban szereplő árak sokszor csak órákig, néha még rövidebb ideig voltak érvényesek. Az extrém rövid határidőt az ügyfeleink nem tudják kezelni, mert nem tudnak ilyen gyorsan reagálni.  A  megoldást az előzetes elköteleződésen alapuló, úgynevezett Értékhatárhoz Kötött Ajánlat jelenti. Ezt a konstrukciót a Servitor az éves gáz- és áramtendereken már évek óta sikerrel alkalmazza.

Az Értékhatárhoz Kötött Ajánlat lényege, hogy egy általunk becsült, maximális árat kínálunk az érdeklődőnek. A dokumentum aláírásával elköteleződnek felénk és felhatalmaznak minket az kereskedőtől kapott ár elfogadására, amennyiben az az általunk vállalt maximális árral megegyezik vagy annál alacsonyabb. Ezután mi naponta többször is kérünk rövid (15-30 perces) határidejű ajánlatot a kereskedőtől. Ha az ár megfelel az Értékhatárhoz Kötött Ajánlatnak, akkor lehívjuk. Így a kereskedő nem árazza be az ajánlati ár „tartásának” a kockázatát (azaz alacsonyabb árat tud adni), és az a veszély sem fenyegeti, hogy az érdeklődő közben más céggel szerződik. A felhasználónak pedig nem kell állandó készültségben állni – megtesszük helyette mi.

Az érdeklődők előzetes elköteleződését nem lehet korlátlan ideig elvárni, ezért egy-egy ilyen ajánlat érvényessége mindössze három munkanap. Ha ezalatt nem kapjuk meg az Értékhatárhoz Kötött Ajánlatban szereplő árat, az érdeklődő irányunkba történő elköteleződése megszűnik és szerződhet bármely más kereskedővel, vagy ismét kérhet tőlünk ajánlatot. 

Ha szeretnének tőlünk Értékhatárhoz Kötött Ajánlatot kérni, keressenek minket az energia@servitor.hu email címen!  

 

Impresszum | Adatkezelési tájékoztató | Copyright 2023 Servitor Pro Multis Nonprofit Kft.