Egyházi kereső

Küldetésünk, hogy a magyarországi történelmi egyházakat és szerzetesrendeket hozzásegítsük az önfenntartó működéshez. Ezen missziónk egyik gyakorlati megvalósulása az itt található kereső oldal.

A Szerzetesi szolgáltatások oldalon 18 kategóriába osztva, településre, szerzetesrendre, kulcsszóra keresve lehet böngészni olyan szolgáltatások között, melyeket szerzetesrendek, közösségek kínálnak. Az egyházi oktatási, szociális, intézményektől kezdve a spirituális, vendéglátási, táboroztatási szolgálatokig sok-sok értékes információt találhat benne az érdeklődő.

A Szaknévsor táblázatában olyan szakembereket sorolunk fel, akiknek egyházi referenciájuk van. Minden esetben egyeztetünk az ajánlásban szereplő intézménnyel, hogy valóban olyan cégek, szakemberek szerepeljenek a listánkban, akikkel már van egy bizonyítottan jó tapasztalata az ügyfeleinknek.

Az Egyházi Állásportál üzemeltetési feladatait a Servitor nyerte el, így természetesen a mi oldalunkon keresztül is elérhető ez az álláskereső felület. Fontos és hiánypótló kezdeményezésnek tartjuk, hogy a vallásos emberek számára könnyen hozzáférhetőek legyen az egyházi intézmények által meghirdetett pozíciók, ha ilyen helyen szeretnének dolgozni.  

Beszállítóink: