Szakértelem, Szolgálat, Servitor

Üzemanyag flotta

Üzemanyag flottánk szerződött partnere a MOL.
Klubtagjaink az üzemanyagkártyával a MOL kúthálózatán kedvezményesen vásárolhatnak üzemanyagot, MOL-LUB kenőanyagokat és autókemikáliákat, illetve kedvezménnyel használhatják az autómosót.

 

  • Havi min. 200 liter fogyasztással rendelkező klubtagjaink a Gold Hungary kártyát mintegy 450 magyarországi töltőállomáson; a Gold Europe kártyát Magyarországon kívül is, további tizenöt országban használhatják.

  • A kártyabirtokosok a "lista árból" kapnak meghatározott kedvezményt. A "lista ár" nem azonos a kutaknál feltüntetett üzemanyag árakkal (tehát nem a kútnál kiírt árból kell a kedvezményt számolni), hanem a Kártya Központban követhető nyomon. Ha egy kútnál alacsonyabb az üzemanyag ára, mint a “lista ár”, a MOL a kedvezőbb, kúti árat veszi figyelembe a számlázásnál. A kedvezmény pontos részleteiről e-mailben kérhető információ.

  • A MOL külföldi hálózatában történő fizetés esetén az árkedvezmény ugyan nem érvényesül, de a költségek utólag, a Nemzeti Bank aktuális középárfolyamán számolva, forintban fizetendők.

  • Klubtagjaink havonta egy, összesített (akár e-) számlát kapnak a MOL-tól 14 napos fizetési határidővel.

  • Kártya Központban történt regisztrációt követően a felületen figyelemmel követhetik a fogyasztást, az üzemanyagárak alakulását, kérhetnek adatmódosítást, elveszett kártya letiltását, stb.

  • Egy szerződéshez több kártya rendelhető. A 200 liter fogyasztást intézményenként (szerződésenként) kell elérni, azaz ha több autója van egy intézménynek azok fogyasztása összeadódik. 

Az üzemanyagkártya felhasználási jogosultság szerint lehet:

  • rendszámra szóló üzemanyagkártya - ha csak egy adott járműbe tankolnak vele rendszeresen
  • garázs kártya - tetszőleges gépjármű tankjába tankolható üzemanyag
  • hordós kártya - tetszőleges gépjármű tankjába valamint üzemanyag tárolására alkalmas edénybe vásárolható üzemanyag

A kártyának éves (1 000,- +ÁFA) díja van, melyet a MOL számláz az ügyfeleknek.

Havi 200 liter fogyasztás alatt az előre fizetős  GOLD Hungary Prepaid kártyát tudjuk ajánlani, mely a nem autópályás kutakon, üzemanyag típustól függően változó mértékű kedvezményt biztosít. Ezt a típusú kártyát a Servitor flottától függetlenül, a MOL honlapján keresztül lehet igényelni.

Az üzemanyag flottaszolgáltatás igénybevételének feltétele a Servitor Klub tagság. A Servitor Klub díja a 2021-es évtől megtakarítás alapú, a literenkénti kedvezmény 10 % százaléka, de minimum 1.000 Ft + ÁFA. A Klub díját utólag számlázzuk (a tárgyévet követő év január 31-ig), a MOL-tól kapott forgalmi adatok alapján. 

A Servitor Klubhoz és az üzemanyag flottához való csatlakozás ügyében keressék a Servitor munkatársait a servitorklub@servitor.hu e-mail címen.

Impresszum | Adatkezelési tájékoztató | Copyright 2024 Servitor Pro Multis Nonprofit Kft.