Élelmiszer flotta

A Servitor élelmiszer flotta célja, hogy intézményi partnereink költséget, időt és pénzt spórolva jussanak hozzá a szükséges élelmiszerekhez, mindezt úgy, hogy nem csak a minőségi szolgáltatásra vállalunk felelősséget, hanem a zavartalan kapcsolattarásra is az ügyfelek és a beszállító között. A Servitor beszállítója 2015. áprilisától a Mary-Ker.

A Mary-Ker Kft. 100% magyar tulajdonban lévő társaság, amely 1990-ben alakult meg és azóta Magyarország egyik legnagyobb élelmiszer nagykereskedésévé vált. Vásárlóik igényeit közel 5 000 termékkel tudják kielégíteni. A hosszú távú együttműködés érdekében kezdettől fogva magas szintű minőségpolitikát folytatnak. 

Központjuk és raktárbázisuk Budapest és Dunakeszi között található, ahonnan a megrendelést követően 24 órán belül szolgálják ki a vevőiket az ország bármely pontján. 

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges teendők

  • A szolgáltatás igénybevételének feltétele hatályos Servitor Klub szerződés. Amennyiben még nem Klub tag, az info@servitor.hu-n jelezheti csatlakozási szándékát. A Servitor Klub éves díjai az igénybevett Klub szolgáltatások számától függően eltérőek (nettó 7 000 -35 000 Ft/év).

  • Érvényes Klub szerződés esetén is a fent említett email címen jelezhetik, hogy szeretnék kérni, hogy beállításra kerüljenek az Önök intézményére vonatkozóan a Servitor kedvezményes árai.

Beszállítóink: